SOBRE NOSALTRES

MICSports neix de la inquietud daMICs que van voler començar el seu propi camí, després de ser clients, en l’organització d’esdeveniments esportius amb l’objectiu d’oferir experiències úniques amb uns estàndards innegociables de qualitat. 

 

ELS ORÍGENS… 

El MICFootball (MIC – Mediterranean International Cup) va veure la llum fa més de 20 anys i d’ençà aleshores l’empresa ha anat ampliant el seu marc d’esdeveniments: MICFootball, MICBasketball, MICFootball 7, Pau Gasol Academy, Nike Camp, LaLiga Genuine Santander, Danone Nations Cup i el Mundo Deportivo Futcamp 

 

La globalitat esportiva és un dels trets diferencials de l’empresa. El futbol és el planeta principal de la constel·lació, però al seu voltant hi ha dos satèl·lits més: el bàsquet i el futbol sala. 

 

A més, l’empresa també dóna servei a les marques que volen fer esdeveniments concrets corporatius (com el World Basketball Festival, la Mount to Coast o els trials amb noves botes Nike), gestionant tota la part esportiva. 

 

D’altra banda, MICSports organitza estades a mida per equips estrangers (incloent una experiència turística), així com clínics amb professionals del FC Barcelona i el RCD Espanyol.  

Desplaça cap amunt